Online winkelen is leuker

Die goeie oude tijd

Weet je het nog; in het verleden – we hebben het over een jaar of 10 terug – ging je naar de winkelstraat toe wanneer je kleding ging kopen. Winkels waren er in overvloed en voor werkelijk iedere kledingsmaak was er wel een leuke winkel in het stadscentrum te vinden. Wie vandaag de dag naar een winkelstraat gaat komt echter bedrogen uit. De leuke speciaalzaken hebben plaatsgemaakt voor grootwinkelketens. Daar wordt enkel nog de geldende modelijn gevolgd; ruimte voor een eigen smaak en keuze is er in de winkels amper nog.

Wanhopig op zoek naar gabber kleding

Laatst was ik in de positie dat ik op zoek was naar gabber kleding om mijn kledingkast aan te vullen. Ik liep naar de plek waar mijn vertrouwde winkel ooit zat maar zag niet anders dan een lege etalage. Helaas; ook deze winkel was failliet gegaan. Door de beperkte aanloop van klanten was de eigenaar gestopt met zijn kledingzaak. Een wanhopige zoektocht langs sportwinkels en American shops volgde; ik vond niet wat ik zocht. Uiteindelijk deed ik toen wat ik eigenlijk al weken terug had moeten doen; ik ging winkelen op het internet.

Vind je stijl op het internet

Net toen ik had bedacht dat mijn kledingsmaak niet meer te koop was ontdekte ik een online hardcore gabber shop. De muziek die in de website lag lekker in het gehoor. Sterker nog; ik hopte door de huiskamer van plezier. De kleding die ik zag in de webwinkel voldeed exact aan mijn verwachtingen. Ik ben al geen grijze muis, maar gabber hardcore kleding laat alle ruimte voor individualiteit. Enthousiast begon ik mijn online winkelmandje te vullen, en daarna was het wachten op de postbode. Toen mijn pakket werd afgeleverd ontdekte ik wat anderen altijd al beweerden; online winkelen is echt leuke dan gewoon winkelen.